€ 0,00
Gratis verzending

Eenvoudig ruilen of retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling ruilen, retourneren of annuleren?

1. Laat het ons weten:
Je kunt je bestelling nog annuleren indien deze nog niet is verzonden, via een e-mail naar info@plaidsendekens.nl.

Je kunt een ruiling of retour doorgeven via een e-mail naar info@plaidsendekens.nl. Ruilen of retourneren kan nog t/m 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Producten die geretourneerd worden dienen ongebruikt en in goede staat te zijn en bij voorkeur in de originele niet beschadigde verpakking te worden teruggestuurd. In het geval van ruilen graag vermelden welke product(en) je wilt ontvangen.

2. Je ontvangt een mail met een retourlabel om het pakket via een PostNL punt te verzenden:
Nadat we je bericht hebben ontvangen krijg je z.s.m. een mail met een retourlabel (we streven ernaar deze nog dezelfde dag te mailen). De eigen bijdrage voor het retourneren van een pakket is €2. Dit bedrag wordt verrekend met het aankoopbedrag dat wordt teruggestort op je rekening.
Op het retourlabel staat je factuurnummer, daaraan is af te lezen van wie het pakket retour komt. Je hoeft dus alleen het product in de verzendzak te doen. Maar als je wilt mag je het standaard retourformulier van Stichting webshop keurmerk toevoegen, klik hier voor dit formulier.
Het pakket dient bij een PostNL service punt te worden ingeleverd. Met het ontvangen retourlabel hoef je NIET bij het servicepunt te betalen.
Nadat je ons hebt geïnformeerd over de producten die retour gestuurd zullen worden dien je de producten uiterlijk binnen 14 dagen ook daadwerkelijk te retourneren.

3. Bevestiging retour ontvangst:
Zodra het pakket retour is ontvangen mailen we een bevestiging. In het geval van ruilen wordt het nieuwe product verzonden zodra de retourzending is ontvangen.
Het retour bedrag wordt uiterlijk binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping is gemeld retour gestort. De producten moeten dan wel binnen deze periode retour zijn ontvangen of er is bewijs dat de producten retour zijn gezonden. Indien dit niet het geval is wordt het totale bedrag retour gestort zodra de producten retour zijn ontvangen. Het totale retour bedrag wordt standaard overgeschreven naar het rekeningnummer waarmee ook de bestelling is betaald. De terugbetaling is vanzelfsprekend kosteloos en deze zal z.s.m. verwerkt worden.

Plaids en Dekens Klippan

Graag advies? Bel 06 83317730 (ma t/m vrij van 10:00 tot 16:00 uur) of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
plaidsendekens op instagram
plaidsendekens op pinterest
Webshop Keurmerk

©2008-2024 Chateau Joli webshops