€ 0,00
Gratis verzending

Silkeborg plaids

Silkeborg

Biologische Scandinavische wol

Het Deense merk Silkeborg heeft een grote collectie plaids gemaakt van Scandinavische wol. De Natura plaids zijn gemaakt van ongeverfde en alleen maar gewassen wol. Het wassen van de wol gebeurd onder goedgekeurde omstandigheden, datzelfde geldt ook voor het scheren van de schapen. De wol die Silkeborg gebruikt voor alle plaids komt van gecertificeerde boerderijen. De wol van de Natura en Diamant plaids wordt geleverd door boerderijen uit Scandinavië waar de schapen de juiste voeding krijgen (speciale grassen), zodat zij een goede gezonde vacht hebben en dus mooie kwaliteit wol kunnen leveren. De Diamant plaids in rood, groen, blauw en zwart zijn gemaakt van geverfde wol. De kleurstoffen die voor deze plaids gebruikt worden zijn biologisch verantwoord. Plaids uit de Natura serie hebben dus de natuurlijke kleuren van het schaap. Dit in combinatie met een stoer of verfijnd ingeweven motief zorgt voor een bijzondere plaid met een warme uitstraling. Plaids van Silkeborg zijn echte duurzame sfeermakers voor je huis. Neem de tijd om naar de collectie te kijken zodat je een product kunnen kiezen wat helemaal bij je past en waar je jarenlang plezier van zult hebben! Er zijn heel veel prachtige combinaties mogelijk ook in combinatie met plaids van het Zweedse merk Klippan. Dus mix en match en maak jouw unieke combinatie.

Merino wol

De plaids uit de Twist a Twill en Straight Twill collectie worden gemaakt van 100% zacht merinowol. Merinowol is extra fijn en daardoor extra zacht. Door de fijne structuur van de wol hebben deze plaids een extra luxe uitstraling. De Twist a Twill plaids zijn ontworpen door de Deense ontwerpster Tina Ratzer. De plaids zijn jacquard geweven.

Hoogwaardige kwaliteit

Een plaid van Silkeborg staat garant voor een product van hoge kwaliteit. De plaids van Scandinavisch wol en van Merinowol zijn gemaakt van 350 grs wol per m2. Dat wordt heerlijk lekker warm wegkruipen op de bank of lekker lang nagenieten in de tuin.

Silkeborg plaids:

Graag advies? Bel 06 83317730 of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2013-2020 Chateau Joli webshops