€ 0,00
Gratis verzending

Silkeborg plaids

Silkeborg

Heerlijke wollen plaids

Het Deense merk Silkeborg heeft een grote collectie plaids gemaakt van Scandinavische wol. Zo zijn er plaids van ongeverfde wol in de prachtige natuurlijke warme tinten van de wol van het schaap. Deze plaids zijn van wol die alleen maar is gewassen. Het scheren van de schapen gebeurd onder goedgekeurde omstandigheden. De wol die Silkeborg gebruikt voor alle plaids komt van gecertificeerde boerderijen. De kleurstoffen van de plaids van geverfde wol zijn biologisch verantwoord. Ook heeft Silkeborg prachtige plaids van baby Alpaca in de collectie.

Hierbij een overzicht van de Silkeborg collectie

Pure producten van Silkeborg

Hoogwaardige Deense kwaliteit

Een plaid van Silkeborg staat garant voor een product van hoge kwaliteit, het zijn echte duurzame sfeermakers voor je huis. Neem de tijd om naar de collectie te kijken zodat je een product kunnen kiezen wat helemaal bij je past en waar je jarenlang plezier van zult hebben! Er zijn heel veel prachtige combinaties mogelijk ook in combinatie met plaids van het Zweedse merk Klippan. Dat wordt heerlijk lekker warm wegkruipen op de bank of lekker lang nagenieten in de tuin.

Scandinavische wol

De wol voor de plaids van locale Scandinavische wol wordt geleverd door boerderijen uit Scandinavië waar de schapen de juiste voeding krijgen (speciale grassen), zodat zij een goede gezonde vacht hebben en dus mooie kwaliteit wol kunnen leveren. Er zijn zowel plaids van ongeverfde wol als geverfde wol verkrijgbaar.

Baby alpaca

Plaids gemaakt van baby alpaca hebben een zeer luxe uitstraling. Alpaca wol is één van de meest exclusieve wolsoorten ter wereld. De Alpaca wol komt uit Peru waar de Alpacas leven in het Andes gebergte. Hier leven ze onder omstandigheden waarbij de temperatuur behoorlijk kan schommelen. Alpacas zijn echter door hun wol goed bestand tegen deze weersomstandigheden. De wol is licht en heeft een fijne en holle vezelstructuur, hierdoor isoleert de wol bij koude omstandigheden en ademt deze bij warmte. Verder is Alpaca wol sterker dan schapenwol. Alpaca wol is een uniek natuurproduct en heeft een prachtige glans, is superzacht en comfortabel. Daarnaast is alpacawol hypoallergeen waardoor de plaids ook geschikt zijn voor mensen met een wol allergie of snelle irritatie bij schapenwol. Baby Alpacawol is de allerzachtste en fijnste selectie van Alpacawol, het zegt niet iets over de leeftijd van de Alpaca.

Extra grote plaids ook te gebruiken als sprei

De grootste plaid heeft een afmeting van 220 bij 260cm en is daarmee ook geschikt als sprei voor op een twee persoons bed. Deze tijdloze plaids zijn van ongeverfde Scandinavische wol.

Graag advies? Bel 06 83317730 (ma t/m vrij van 10:00 tot 16:00 uur) of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
plaidsendekens op instagram
plaidsendekens op pinterest
Webshop Keurmerk

©2008-2024 Chateau Joli webshops