€ 0,00
Gratis verzending

Wiegdekentjes

Heerlijke dekentjes voor wieg of kinderwagen. Voor elk seizoen is er een geschikt dekentje te vinden. Zo zijn er van zowel biologisch wol als katoen dunnere en dikkere dekens. Bij de product informatie vind je het gewicht van het dekentje.
Alle dekentjes zijn gemaakt van biologisch materiaal. Zo zijn de wollen wiegdekens gemaakt van Nieuw Zeelandse lamswol. Lamswol is extra zacht en komt van de eerste schering van lammetjes die maximaal 6 maanden oud zijn. De schapenboerderijen waar de lamswol vandaan komt voldoen aan strenge eisen voor dierenwelzijn, zo is mulesing niet toegestaan. De schapen grazen het hele jaar buiten, hierdoor ontstaat een mooie witte en sterke wol met gelijkmatige kwaliteit. Ook krijgen de schapen geen antibiotica en alleen natuurlijk voedsel. Er mogen geen pesticiden in de eco wol worden aangetroffen. Alle lamswol wordt zorgvuldig gewassen met NPEO vrije middelen (omdat deze niet biologisch afbreekbaar zijn) en er wordt geen bleekmiddel gebruikt. Lamswol heeft goed ademende en isolerende eigenschappen en is daarmee een prettig materiaal om onder te slapen.
De eco katoenen dekens zijn gemaakt van katoen waarbij bij de teelt geen gebruik is gemaakt van kunstmatige meststoffen of pesticiden. De dikkere katoenen dekens zijn gemaakt van chenille katoen. De dunnere katoenen dekens zijn gemaakt van superzacht geborsteld katoen.

Graag advies? Bel 06 83317730 (ma t/m vrij van 10:00 tot 16:00 uur) of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
plaidsendekens op instagram
plaidsendekens op pinterest
Webshop Keurmerk

©2008-2024 Chateau Joli webshops