€ 0,00
Gratis verzending

Narzuta

100% Europees linnen

Narzuta is een Nederlands merk dat staat voor duurzame en traceerbare producten. Het is een nieuw merk dat ontwikkelt is door Alicja Cwikla, zij is van oorsprong Poolse. Het hele proces van de aanplant van het lijnzaad voor de vlas tot de productie van plaids wordt door haar nauwkeurig gevolgd. Het eindresultaat zijn prachtige linnen plaids van een unieke hoge kwaliteit. Wil je hier uitgebreidere informatie over klik dan hier voor een filmpje.

Hieronder vind je alle Narzuta plaids

Linnen Narzuta plaids

Eigenschappen van linnen

Linnen heeft vergelijkbare eigenschappen als wol. Zo is linnen verkoelend in de zomer en verwarmend in de winter. Linnen wordt zachter naarmate je het vaker wast. Nu zijn de plaids al een aantal keren gewassen dus ze zijn al heel zacht als je ze krijgt, maar ze worden dus alleen nog maar zachter. Indien gewenst kun je bij het wassen een klein scheutje wasverzachter toevoegen. Linnen is een heel comfortabel materiaal, het prikt niet en heeft net als wol goede ademende eigenschappen waardoor het een heel geschikt materiaal is voor een plaid. Verder is linnen duurzaam en slijtvast

Hoogwaardige kwaliteit

De plaids zijn al een aantal keren gewassen en zullen daardoor niet krimpen. Verder is het uniek hoe zacht en soepel deze plaids van 100% linnen zijn. De plaids hebben een exclusieve en verfijnde uitstraling en een prachtige glans. Ze zijn ook mooi te combineren met andere natuurlijke materialen zoals wol en biologisch katoen. Het zijn tijdloze plaids waar je heel lang plezier van zult hebben.

Cadeau tip

De plaids worden verpakt in een luxe zwarte gerecyclede magneet doos. Verder zit er een leuk informatief kaartje bij. De plaid is verder verpakt in vloeipapier en er is een klein bosje vlas toegevoegd. Om de doos zit een mooi lint van linnen wat over is van het productie proces. Erg leuk als cadeau voor jezelf, maar zeker ook leuk om weg te geven!

Graag advies? Bel 06 83317730 (ma t/m vrij van 10:00 tot 16:00 uur) of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

©2008-2023 Chateau Joli webshops