Service&Contact

€ 0,00
Gratis bezorgen

Winkeltas
Plaids en Dekens Klippan

Klippan

Zo veel mogelijk biologisch

Wij houden van Klippan omdat alle producten worden gemaakt met respect voor dier, mens en milieu. Het grootste gedeelte van de collectie is gemaakt van biologisch katoen en lamswol. De allerbeste lamswol halen ze uit Nieuw-Zeeland waar de schapen het hele jaar door buiten leven en natuurlijk eten krijgen. Hierdoor ontstaat een mooie witte en sterke wol met gelijkmatige kwaliteit. Daarnaast zijn alle producten van een prachtige kwaliteit en daarmee echte duurzame sfeermakers voor je huis. Neem de tijd om naar de collectie te kijken zodat je een product kunnen kiezen wat helemaal bij je past en waar je jarenlang plezier van zult hebben! Er zijn heel veel prachtige combinaties mogelijk tussen de Klippan plaids, dekens en kussens. Dus mix en match en maak jouw unieke combinatie.

Familie bedrijf met traditie

Klippan is een Zweeds familiebedrijf met een lange traditie in textiel en in het bijzonder wol producten (sinds 1879). De plaids, dekens en kussens worden in een eigen fabriek met veel zorg gemaakt om de hoge kwaliteit te verkrijgen. Hierbij wordt rekening gehouden met een zo milieu vriendelijk mogelijke manier van produceren. De producten die zijn gemaakt van biologisch katoen of wol dragen het ecolabel. Naast de prachtige kwaliteit besteedt Klippan ook veel aandacht aan het design. De samenwerking met een aantal bekende Zweedse en buitenlandse ontwerpers resulteert in bijzondere plaids en dekens.

Mooie babycollectie

Klippan heeft ook een prachtige babycollectie. Alle Klippan wiegdekens en ledikantdekens zijn gemaakt van ecowol of biologisch katoen. De gehele Klippan kindercollectie kun je vinden op onze website www.leukstebabykamers.nl.

Hoogwaardige kwaliteit

Een plaid, deken of kussen van Klippan is een hoogwaardig kwaliteitsproduct en staat garant voor vele jaren plezier!

Graag advies? Bel 033 4946166 of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2018 Chateau Joli webshops