€ 0,00
Gratis verzending

Plaids en Dekens Klippan

Klippan Zweden prachtige plaids, dekens en kussens

Familie bedrijf met traditie

Klippan is een Zweeds familiebedrijf met een lange traditie in textiel en in het bijzonder wol producten (sinds 1879). De plaids, dekens en kussens worden in een eigen fabriek met veel zorg gemaakt om de hoge kwaliteit te verkrijgen. Hierbij wordt rekening gehouden met een zo milieu vriendelijk mogelijke manier van produceren. De producten die zijn gemaakt van biologisch katoen of wol dragen het ecolabel. Naast de prachtige kwaliteit besteedt Klippan ook veel aandacht aan het design. De samenwerking met een aantal bekende Zweedse en buitenlandse ontwerpers resulteert in bijzondere plaids en dekens.

Zo veel mogelijk biologisch

Wij houden van Klippan omdat alle producten worden gemaakt met respect voor dier, mens en milieu. Het grootste gedeelte van de collectie is gemaakt van biologisch katoen en lamswol. De allerbeste lamswol halen ze uit Nieuw-Zeeland waar de schapen het hele jaar door buiten leven en natuurlijk eten krijgen. Hierdoor ontstaat een mooie witte en sterke wol met gelijkmatige kwaliteit. Alle wol die voor de productie van de plaids, dekens en kussenhoezen wordt gebruikt is traceerbaar tot aan de boerderij waar de wol vandaan komt. Deze schapenboerderijen voldoen aan strenge eisen wat betreft dieren welzijn.

Duurzaam

Klippan zet zich in voor een zo duurzaam mogelijke productie. Hun missie is het zo milieu vriendelijk mogelijk maken van producten. Zo is in de afgelopen 5 jaar de hoeveelheid benodigde energie voor de productie van plaids met meer dan de helft gereduceerd. De wol wordt zorgvuldig gewassen met NPEO vrije middelen (omdat deze niet biologisch afbreekbaar zijn) en er wordt geen bleekmiddel gebruikt.
Daarnaast zijn alle producten van een prachtige kwaliteit en daarmee echte duurzame sfeermakers voor je huis. Neem de tijd om naar de collectie te kijken zodat je een product kunt kiezen wat helemaal bij je past en waar je jarenlang plezier van zult hebben! Er zijn heel veel prachtige combinaties mogelijk tussen de Klippan plaids, dekens en kussens. Dus mix en match en maak jouw unieke combinatie.

Hoogwaardige kwaliteit

Een plaid, deken of kussen van Klippan is een hoogwaardig kwaliteitsproduct en staat garant voor vele jaren plezier! De wollen producten zijn van nature vuil en vocht afstotend, was deze dan ook alleen als het echt noodzakelijk is om deze eigenschap van wol zo goed mogelijk te behouden. Het opfrissen van een wolproduct kan ook eenvoudig door deze buiten in de frisse lucht te leggen. Vlekken kunnen het beste zo snel mogelijk met een natte doek worden verwijderd. Klippan borstelt de meeste plaids om een zo zacht mogelijk effect te krijgen, hierdoor kan de plaid gaan pillen. Deze zijn gemakkelijk met een wolkam te verwijderen. Wil je liever een gladder effect dan kun je ook een electrisch pil apparaat gebruiken. Naarmate je de plaid langer in gebruik hebt zal dit pillen zeker minder worden omdat dan alle uitstekende en losse haartjes zijn verwijderd.

Mooie babycollectie

Klippan heeft ook een prachtige babycollectie. Alle Klippan wiegdekens en ledikantdekens zijn gemaakt van ecowol of biologisch katoen. De gehele Klippan kindercollectie kun je vinden op onze website www.leukstebabykamers.nl.

Hieronder een overzicht van alle prachtige Klippan producten:

Graag advies? Bel 06 83317730 of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2013-2020 Chateau Joli webshops