€ 0,00
Gratis verzending

2016 Kleurentrends

Ieder jaar wordt er door een groep experts van over de hele wereld gewerkt aan een overzicht met de nieuwste kleurentrends. Trendwatchers, designers, textiel- en productontwerpers, architecten, maar ook grafisch vormgevers en onderzoekers komen dan samen. Het ColourFutures team van AkzoNobel heeft een prachtig palet aan tinten voor 2016 samengesteld. Eén ding is zeker kleur is terug in het interieur en daar word je vrolijk van! Het palet voor 2016 is ingetogen en verfijnd, met veel zachte middennuances. Het is een warm palet met heldere kleuren en het straalt opgetogenheid en vriendelijkheid uit, tegelijkertijd heeft het een prettige zweem van mysterie. Het totale kleurenpalet is vertaald naar 4 trendrichtingen. De kleur van het jaar voor 2016 is de kleur okergoud, deze kleur zien we als basiskleur in alle 4 trendrichtingen terug.

Trendkleur 2016 okergoud

Wil je graag een nieuwe impuls aan je interieur geven? Dan kom je een heel eind met het verven van een muurtje of bijvoorbeeld kastje, stoelen, bloempotten en tafeltjes en het toevoegen van accessoires in de juiste tinten. Hieronder ter inspiratie de beeldbibliotheek van het totale kleurenpalet voor 2016 van Akzo Nobel ColourFutures.

2016 trendkleuren interieur

Over de trendkleur okergeel en de 4 trendrichtingen zal ik binnenkort nog stukjes schrijven en daarbij de plaids laten zien die bij deze trends passen. Heel veel plezier met het opdoen van inspiratie!
Ingrid

Graag advies? Bel 06 83317730 (ma t/m vrij van 10:00 tot 16:00 uur) of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

©2008-2022 Chateau Joli webshops