Service&Contact

€ 0,00
Gratis bezorgen

Winkeltas
Silkeborg plaids

Silkeborg

Biologische Scandinavische wol

Het Deense merk Silkeborg heeft een grote collectie plaids gemaakt van biologische Scandinavische wol. Ze zijn zeer betrokken bij het inkopen van wol geproduceerd in Scandinavië met zorg voor het milieu- en op diervriendelijke wijze. Plaids uit de Danaja serie worden alleen van ongeverfde wol gemaakt. De kleuren in de plaids zijn dus de kleuren van het schaap. Dit in combinatie met een stoer of verfijnd ingeweven motief zorgt voor een bijzondere plaid met een warme uitstraling. Plaids van Silkeborg zijn echte duurzame sfeermakers voor je huis. Neem de tijd om naar de collectie te kijken zodat je een product kunnen kiezen wat helemaal bij je past en waar je jarenlang plezier van zult hebben! Er zijn heel veel prachtige combinaties mogelijk ook in combinatie met plaids van het Zweedse merk Klippan. Dus mix en match en maak jouw unieke combinatie.

Merino wol

De plaids uit de Twist a Twill en Straight Twill collectie worden gemaakt van 100% zacht merinowol. Merinowol is extra fijn en daardoor extra zacht. Door de fijne structuur van de wol hebben deze plaids een extra luxe uitstraling. De Twist a Twill plaids zijn ontworpen door de Deense ontwerpster Tina Ratzer. De plaids zijn jacquard geweven.

Hoogwaardige kwaliteit

Een plaid van Silkeborg staat garant voor een product van hoge kwaliteit. De plaids van Scandinavisch wol en van Merinowol zijn gemaakt van 350 grs wol per m2. Dat wordt heerlijk lekker warm wegkruipen op de bank of lekker lang nagenieten in de tuin.

Graag advies? Bel 033 4946166 of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

Alle Chateau Joli webshops:

©2014 Chateau Joli webshops