€ 0,00
Gratis verzending

Trendkleur Okergoud

Okergoud is door het ColourFutures team van AkzoNobel benoemd tot trendkleur van 2016. Het is een prachtig goudachtig okergeel. De kleur is fel genoeg om de aandacht te trekken, maar is ook goed te combineren met andere tinten. Okergoud is de kleur die in alle 4 trendrichtingen voor 2016 terugkomt en is op allerlei manieren te combineren. Zo is de kleur mooi in een basis van wit, grijs, zwart en hout. Voor een kleurrijker interieur voeg je er accenten in oudroze, vergrijsd blauw en pastel groen toe. Ook in de richting van de donkerdere kleuren in combinatie met diepblauw, donkergroen en aubergine doet deze okergoud het goed. Dan zijn er nog heldere frambozenrode tinten die een spannende combinatie vormen met het okergoud.

Okergoud inspiratie

Op bovenstaande afbeeldingen zie je links een sfeerbeeld van AkzoNobel waar een muur is geschilderd in Flexa okergoud. Rechtsboven is een afbeelding met Klippan plaids, o.a. Plaid Samba zwart en Plaid Rumba donkergrijs. Middenonder zie je Klippan kussenhoes Samba okergoud en rechtsonder plaid Samba okergoud met kussenhoes Samba grijs.

2016 okergoud combinaties

Hierboven zie je okergoud op de linkerafbeelding in combinatie met donkere blauwtinten (trend Dark&Light). Op de rechterafbeelding zie je trend Heritage&Future waar het okergoud met een frambozenrood is gecombineerd. Over de 4 trendrichtingen volgt later meer.
Ingrid

Graag advies? Bel 06 83317730 (ma t/m vrij van 10:00 tot 16:00 uur) of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

©2008-2022 Chateau Joli webshops