€ 0,00
Gratis verzending

Naturel leren bank of stoel

Leer is weer in opkomst en dat past helemaal in de trend van mooie natuurlijke materialen. Een mooie naturel bruine leren bank of stoel heeft een geweldige warme en stoere uitstraling. Naast leer zien we ook dat andere natuurlijke materialen zoals brons, marmer, wol en linnen in opkomst zijn. Door veel natuurlijke materialen te combineren krijg je een warm geheel. Vergeet hierbij de kracht van hout ook niet.

Met een paar kussens en een mooie plaid of woondeken krijg je een mooi contrast tussen het gladde leer en de matte zachte uitstraling van wol. Juist door gebruik te maken van contrasten krijg je een spannend geheel. Een mooie naturel kleur leer is eigenlijk te combineren met elke kleur die je maar wilt.

Moodboard Leren Bank

In het moodboard zie je linksboven bank Stockholm van Ikea (afbeelding via Pinterest). De mooie leren draaifauteuil Hidde van ontwerper Gerard van den Berg is gemaakt van Indian Buffelleer (afbeelding van Perscentrum Wonen). Verder zie je linksonder wollen woondeken vinyl zwart (deze is helaas uit de collectie en niet meer leverbaar), Plaid Samba verkrijgbaar in 4 kleuren en kussen Yin Yang.

Graag advies? Bel 06 83317730 (ma t/m vrij van 10:00 tot 16:00 uur) of mail naar info@plaidsendekens.nl.

snel bezorgen
PostNL
ideal
veilig bestellen
chateau joli op pinterest
Webshop Keurmerk

©2008-2022 Chateau Joli webshops